Samsung WW90T554AAW Wasmachine – Onafhankelijke Review 2024

Waar kan ik de Samsung WW90T554AAW het goedkoopst kopen?

De Samsung WW90T554AAW is het goedkoopst beschikbaar in de volgende online winkels:

Samsung WW90T554AAW - Wasmachine - A klasse - Stoom - 9 Kg - Zelfreinigende wasmiddellade - AddWash - EcoBubble

Prijsgeschiedenis voor Samsung WW90T554AAW - Wasmachine - A klasse - Stoom - 9 Kg - Zelfreinigende wasmiddellade -...

Statistieken

Huidige prijs €499,00 17 juni, 2024
Hoogste prijs €549,00 6 april, 2024
Laagste prijs €479,00 7 april, 2024
Sinds 12 januari, 2024

Laatste prijswijzigingen

€499,00 13 juni, 2024
€489,99 13 juni, 2024
€499,00 12 juni, 2024
€489,99 12 juni, 2024
€499,00 21 mei, 2024
Creëer uw gratis prijsdaling alert!
Waarschuwing instellen voor Samsung WW90T554AAW - Wasmachine - A klasse - Stoom - 9 Kg - Zelfreinigende wasmiddellade -... - €499,00

Voordelen

 • Compact formaat
 • Energiezuinig
 • Milieuvriendelijk
 • Draagbaarheid
 • Veel wasprogramma’s

Nadelen

 • Levering

Waarom de Samsung WW90T554AAW Wasmachine een slimme keuze is

De Samsung WW90T554AAW is een geavanceerde wasmachine die ontworpen is om het wassen van kleding gemakkelijker en efficiënter te maken. In deze review zullen we de verschillende aspecten van deze wasmachine bespreken, inclusief het ontwerp en de bouwkwaliteit, de capaciteit en prestaties, het gebruiksgemak en de bediening, de energie-efficiëntie, het geluidsniveau, de wasprogramma’s en opties, de innovatieve functies en het onderhoud en schoonmaken. Ontdek de beste wasmachines van 2024.

Samsung WW90T554AAW Wasmachine
Samsung WW90T554AAW Wasmachine

Aan het einde zullen we een samenvatting geven van de voor- en nadelen van deze wasmachine en aanbevelingen doen voor wie er baat bij zou hebben om de Samsung WW90T554AAW aan te schaffen. Dit model is een van de beste wasmachines van Samsung in 2024.

De Samsung WW90T554AAW Wasmachine in Aanbieding

U kunt de Samsung WW90T554AAW wasmachine in de aanbieding vinden bij verschillende winkels en online retailers, waaronder:

 • Elektronicazaken zoals:
  • MediaMarkt: Een bekende winkelketen met een breed assortiment aan huishoudelijke apparaten, inclusief wasmachines. MediaMarkt biedt regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen.
  • Coolblue: Een populaire winkel gespecialiseerd in elektronica en huishoudelijke apparaten. Coolblue staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en goede klantenservice.
  • BCC: Een elektronicawinkel met een ruime selectie aan huishoudelijke apparaten, waaronder wasmachines. BCC staat bekend om zijn deskundig advies en regelmatige kortingsacties.
 • Winkels gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten zoals:
  • Expert: Een winkelketen gespecialiseerd in elektronica en huishoudelijke apparaten. Expert biedt een breed assortiment en deskundig advies.
  • AO.nl: Een online retailer gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, met een groot assortiment en vaak scherpe prijzen.
 • Online platforms zoals:
  • Bol.com: Een van de grootste online winkelplatforms met een divers assortiment aan producten, waaronder wasmachines. Bol.com biedt regelmatig interessante aanbiedingen en een snelle levering.
  • Amazon.nl: Een wereldwijd bekend online retailplatform met een breed scala aan producten, inclusief huishoudelijke apparaten. Amazon.nl biedt vaak concurrerende prijzen en een uitgebreid assortiment.
  • Wehkamp: Een online warenhuis met een breed assortiment aan producten, inclusief huishoudelijke apparaten. Wehkamp staat bekend om zijn regelmatige kortingsacties en goede klantenservice.
 • De website van de Consumentenbond: Een betrouwbare bron voor consumentenadvies en -informatie. Hier vindt u gedetailleerde productvergelijkingen, beoordelingen en informatie over aanbiedingen en prijzen van verschillende winkels. Dit kan u helpen om een weloverwogen keuze te maken bij de aankoop van een wasmachine.

Klantenbeoordelingen over de Samsung WW90T554AAW Wasmachine

 1. Marloes: “De Samsung WW90T554AAW heeft mijn wasroutine echt verbeterd! Het heeft een strak ontwerp en een ruime capaciteit, waardoor ik minder vaak hoef te wassen. De verschillende wasprogramma’s zijn ook handig voor verschillende soorten kleding.”
 2. Pieter: “Ik ben onder de indruk van de energie-efficiëntie van de Samsung WW90T554AAW. Het bespaart me geld op mijn energierekening en draagt bij aan een duurzamere levensstijl. Bovendien is het geluidsniveau tijdens het wassen verrassend laag.”
 3. Sophie: “De bediening van de Samsung WW90T554AAW is heel eenvoudig en intuïtief. De knoppen zijn duidelijk en de display is gemakkelijk te lezen. Ik waardeer ook de innovatieve functies, zoals de snelle wasoptie, die perfect is voor drukke dagen.”
 4. Mark: “De bouwkwaliteit van de Samsung WW90T554AAW is uitstekend. Het voelt stevig en duurzaam aan, wat me vertrouwen geeft in de langdurige prestaties van deze wasmachine. Het onderhoud en schoonmaken zijn ook eenvoudig te doen.”
 5. Laura: “Al met al ben ik zeer tevreden met mijn aankoop van de Samsung WW90T554AAW. Het heeft alle functies die ik nodig heb en biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Ik zou deze wasmachine zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en efficiëntie.”

Ontwerp en bouwkwaliteit

De Samsung WW90T554AAW heeft een strak en modern ontwerp dat in vrijwel elke wasruimte past. Het heeft een witte kleur met zilveren accenten en een groot display aan de voorkant waarop u de instellingen kunt zien. De wasmachine heeft ook een grote deur aan de voorkant die gemakkelijk te openen en te sluiten is. Over het algemeen ziet de Samsung WW90T554AAW er stijlvol uit en voelt hij stevig aan.

Wat betreft de bouwkwaliteit, is de Samsung WW90T554AAW gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. De machine voelt stevig aan en lijkt goed gebouwd te zijn. De deur sluit stevig en er zijn geen losse onderdelen of rammelende geluiden. Over het algemeen is de bouwkwaliteit van de Samsung WW90T554AAW uitstekend.

Capaciteit en prestaties

De Samsung WW90T554AAW heeft een capaciteit van 9 kilogram, wat betekent dat u grote hoeveelheden wasgoed in één keer kunt wassen. Dit is ideaal voor gezinnen met veel wasgoed of voor mensen die regelmatig grote items zoals dekens of gordijnen moeten wassen. De wasmachine heeft ook een hoge centrifugesnelheid van 1400 toeren per minuut, wat ervoor zorgt dat uw kleding goed wordt gecentrifugeerd en minder tijd nodig heeft om te drogen.

Wat betreft de prestaties, wast de Samsung WW90T554AAW uw kleding grondig en efficiënt. De machine heeft verschillende wasprogramma’s die zijn ontworpen voor verschillende soorten stoffen en vuilniveaus. U kunt kiezen uit programma’s zoals katoen, synthetisch, delicaat, wol, snelwas en nog veel meer. De wasmachine past automatisch de watertemperatuur, de wastijd en het aantal spoelbeurten aan op basis van het geselecteerde programma. Dit zorgt ervoor dat uw kleding altijd schoon en fris is.

Gebruiksgemak en bediening

De Samsung WW90T554AAW is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen. Het heeft een duidelijk en intuïtief bedieningspaneel aan de voorkant van de machine, waar u de gewenste instellingen kunt selecteren. Het display toont duidelijk de geselecteerde instellingen en de resterende wastijd. U kunt ook de starttijd van de wasmachine instellen, zodat deze begint met wassen op een moment dat voor u het beste uitkomt.

De Samsung WW90T554AAW heeft ook verschillende handige functies, zoals een uitgestelde start, een pauzeknop en een kinderslot. Met de uitgestelde start kunt u de wasmachine instellen om op een later tijdstip te beginnen met wassen, zodat u uw was kunt plannen op een moment dat voor u het beste uitkomt. De pauzeknop stelt u in staat om het wasprogramma tijdelijk te onderbreken om vergeten kledingstukken toe te voegen. Het kinderslot voorkomt dat kinderen per ongeluk de wasmachine kunnen bedienen.

Energie-efficiëntie

De Samsung WW90T554AAW is een energiezuinige wasmachine die voldoet aan de hoogste energie-efficiëntieklasse A+++. Dit betekent dat de machine zeer weinig energie verbruikt tijdens het wassen en daardoor kostenbesparend is. Bovendien heeft de wasmachine verschillende energiebesparende functies, zoals een eco-modus en een automatische uitschakelfunctie.

De eco-modus vermindert het energieverbruik door de watertemperatuur en de wastijd te optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat uw kleding nog steeds grondig wordt gereinigd, maar met minder energie. De automatische uitschakelfunctie schakelt de wasmachine automatisch uit wanneer het wasprogramma is voltooid, waardoor onnodig energieverbruik wordt voorkomen.

Geluidsniveau

De Samsung WW90T554AAW is een stille wasmachine die weinig geluid produceert tijdens het wassen. Dit is vooral handig als u de wasmachine in de buurt van leefruimtes plaatst, zoals de keuken of de woonkamer. De machine heeft verschillende geluidsisolerende functies, zoals een speciale trommelstructuur en een stille motor, die ervoor zorgen dat het geluid tot een minimum wordt beperkt.

Wasprogramma’s en opties

De Samsung WW90T554AAW heeft een breed scala aan wasprogramma’s en opties om aan al uw wasbehoeften te voldoen. U kunt kiezen uit programma’s zoals katoen, synthetisch, delicaat, wol, snelwas, eco en nog veel meer. Elk programma is ontworpen voor een specifiek type stof en vuilniveau, zodat uw kleding altijd op de juiste manier wordt gereinigd.

Daarnaast heeft de Samsung WW90T554AAW verschillende handige opties, zoals voorwas, extra spoelen, intensief wassen en vlekkenverwijdering. Met de voorwasoptie kunt u hardnekkige vlekken voorbehandelen voordat u begint met het hoofdwasprogramma. De extra spoeloptie voegt extra spoelbeurten toe om ervoor te zorgen dat er geen wasmiddelresten achterblijven op uw kleding. De intensieve wasoptie verhoogt de wastijd en de wastemperatuur voor een grondigere reiniging. De vlekkenverwijderingsoptie is speciaal ontworpen om hardnekkige vlekken te verwijderen, zoals gras, bloed of wijn.

Innovatieve functies

De Samsung WW90T554AAW heeft verschillende innovatieve functies die het wassen van kleding nog gemakkelijker en efficiënter maken. Een van deze functies is de automatische dosering van wasmiddel. Met deze functie hoeft u niet langer handmatig wasmiddel toe te voegen aan elke wasbeurt. In plaats daarvan vult u gewoon het wasmiddelreservoir en de machine doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel op basis van de hoeveelheid wasgoed en de vuilgraad.

Een andere innovatieve functie is de Smart Control-functie. Met deze functie kunt u de wasmachine bedienen en controleren via uw smartphone. U kunt de machine op afstand starten, stoppen en pauzeren, de instellingen aanpassen en meldingen ontvangen wanneer het wasprogramma is voltooid. Dit is vooral handig als u niet thuis bent en toch uw was wilt beheren.

Onderhoud en schoonmaak

Om ervoor te zorgen dat uw Samsung WW90T554AAW in goede staat blijft, is het belangrijk om regelmatig onderhoud en schoonmaak uit te voeren. U moet de machine regelmatig reinigen om wasmiddelresten, vuil en pluizen te verwijderen. Dit kan eenvoudig worden gedaan door de trommel en het wasmiddelreservoir schoon te maken met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel.

Daarnaast is het belangrijk om de rubberen afdichting van de deur schoon te houden om schimmelvorming te voorkomen. U kunt dit doen door de afdichting regelmatig af te vegen met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel. Het is ook een goed idee om de deur na elk gebruik open te laten staan om de luchtstroom te bevorderen en vochtophoping te voorkomen.

Conclusie en aanbevelingen

De Samsung WW90T554AAW is een uitstekende wasmachine met een stijlvol ontwerp, uitstekende bouwkwaliteit, grote capaciteit en goede prestaties. Het is zeer gebruiksvriendelijk en heeft verschillende handige functies, zoals een uitgestelde start, een pauzeknop en een kinderslot. Bovendien is het energiezuinig en produceert het weinig geluid tijdens het wassen.

We raden de Samsung WW90T554AAW aan voor gezinnen met veel wasgoed of voor mensen die regelmatig grote items moeten wassen. Het is ook ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een energiezuinige en stille wasmachine. Kortom, de Samsung WW90T554AAW is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige wasmachine.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Press ESC to close