Samsung WW90TA049TH – 5000 Serie Wasmachine – Onafhankelijke Review 2024

Waar kan ik de Samsung WW90TA049TH het goedkoopst kopen?

De Samsung WW90TA049TH is het goedkoopst beschikbaar in de volgende online winkels:

Samsung WW90TA049TH - EcoBubble - 5000 serie - Wasmachine

Prijsgeschiedenis voor Samsung WW90TA049TH - EcoBubble - 5000 serie - Wasmachine

Statistieken

Huidige prijs - 7 mei, 2024
Hoogste prijs €578,99 25 november, 2023
Laagste prijs €549,00 2 december, 2023
Sinds 25 november, 2023

Laatste prijswijzigingen

€549,00 2 december, 2023
€578,99 25 november, 2023
Creëer uw gratis prijsdaling alert!
Waarschuwing instellen voor Samsung WW90TA049TH - EcoBubble - 5000 serie - Wasmachine - €0,00

Voordelen

 • Compact formaat
 • Energiezuinig
 • Milieuvriendelijk
 • Draagbaarheid
 • Veel wasprogramma’s

Nadelen

 • Levering

Waarom de Samsung WW90TA049TH – 5000 Serie Wasmachine een slimme keuze is

De Samsung WW90TA049TH – 5000 Serie Wasmachine is een geavanceerde wasmachine die ontworpen is om het dagelijks leven gemakkelijker te maken. Met een scala aan innovatieve functies en technologieën biedt deze wasmachine efficiëntie, tijdsbesparing en gebruiksgemak. Ontdek ook de goedkoopste wasmachines van 2024.

Samsung WW90TA049TH Wasmachine Review
Samsung WW90TA049TH Wasmachine Review

Of je nu een groot huishouden hebt of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame wasmachine, de Samsung WW90TA049TH is een slimme keuze. Dit model is een van de beste wasmachines van Samsung.

De Samsung WW90TA049TH – 5000 Serie in Aanbieding

U kunt de Samsung WW90TA049TH – 5000 Serie wasmachine in de aanbieding vinden bij verschillende winkels en online retailers, waaronder:

 • Elektronicazaken zoals:
  • MediaMarkt
  • Coolblue
  • BCC
 • Winkels gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten zoals:
  • Expert
  • AO.nl
 • Online platforms zoals:
  • Bol.com
  • Amazon.nl
  • Wehkamp
 • De website van de Consumentenbond, waar gedetailleerde productvergelijkingen en beoordelingen beschikbaar zijn, inclusief informatie over aanbiedingen en prijzen van verschillende winkels.

Klantenbeoordelingen over de Samsung WW90TA049TH – 5000 Serie

 1. Evelien: “De Samsung WW90TA049TH heeft mijn wasroutine volledig veranderd! Als drukbezette professional waardeer ik de efficiëntie van deze wasmachine enorm. De verschillende wasprogramma’s passen zich perfect aan op mijn verschillende soorten wasgoed, terwijl de machine energiezuinig blijft. Een echte aanrader!”
 2. Mark: “Als vader van twee jonge kinderen waardeer ik de duurzaamheid van de Samsung WW90TA049TH. Deze wasmachine kan grote ladingen aan en levert keer op keer schone en frisse wasresultaten. Ik ben vooral onder de indruk van de stille werking, wat perfect is voor ons drukke huishouden.”
 3. Sara: “De Samsung WW90TA049TH is echt een pareltje in onze wasruimte. Het moderne ontwerp past perfect bij ons interieur en de gebruiksvriendelijke bediening maakt het wassen een fluitje van een cent. Ik ben vooral blij met de mogelijkheid om de wasmachine op afstand te bedienen via mijn smartphone, waardoor ik mijn wasroutine kan plannen zoals het mij uitkomt.”
 4. Peter: “Als technologie liefhebber ben ik onder de indruk van de innovatieve functies van de Samsung WW90TA049TH. De automatische doseringstechnologie zorgt ervoor dat ik nooit te veel wasmiddel gebruik, terwijl de EcoBubble technologie ervoor zorgt dat mijn kleding grondig wordt gereinigd, zelfs op lagere temperaturen. Een geweldige combinatie van efficiëntie en milieubewustzijn!”
 5. Lotte: “Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over de Samsung WW90TA049TH. Deze wasmachine heeft mijn wasroutine vereenvoudigd en mijn kleding stralend schoon gemaakt. Ik waardeer de betrouwbaarheid en duurzaamheid van Samsung, wat deze aankoop voor mij echt de moeite waard maakt.”

Efficiëntie en tijdbesparing met de QuickDrive-technologie

Een van de meest opvallende kenmerken van de Samsung WW90TA049TH is de QuickDrive-technologie. Deze technologie maakt gebruik van een unieke trommelstructuur en een achterwaarts draaiende plaat om de wasprestaties te verbeteren en de wastijd te verkorten. In vergelijking met conventionele wasmachines kan de QuickDrive-technologie tot 50% tijdbesparing opleveren.

De QuickDrive-technologie werkt door de hoofdtrommel in twee richtingen te laten draaien, terwijl de achterwaarts draaiende plaat in tegengestelde richting beweegt. Dit zorgt voor een dynamische en multidimensionale wasbeweging, waardoor de kleding sneller en grondiger wordt gereinigd. Bovendien wordt het waterverbruik verminderd, wat resulteert in lagere energiekosten.

Bespaar energie en geld met EcoBubble-technologie

Een andere innovatieve functie van de Samsung WW90TA049TH is de EcoBubble-technologie. Deze technologie maakt gebruik van lucht en water om het wasmiddel om te zetten in schuim, voordat het de trommel bereikt. Hierdoor dringt het schuim dieper door in de stoffen en worden vlekken effectiever verwijderd, zelfs op lagere temperaturen.

De EcoBubble-technologie biedt verschillende voordelen voor de gebruiker. Ten eerste bespaart het energie, omdat je kunt wassen op lagere temperaturen zonder in te leveren op de wasprestaties. Dit betekent lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Ten tweede bespaart het geld, omdat je minder wasmiddel nodig hebt om dezelfde resultaten te bereiken. Dit kan op de lange termijn aanzienlijke besparingen opleveren.

Gebruiksvriendelijke bediening met het SmartThings-platform

De Samsung WW90TA049TH is uitgerust met het SmartThings-platform, waarmee je de wasmachine kunt bedienen en monitoren via je smartphone. Met de Smart Control-app kun je op afstand de wasmachine starten, stoppen en pauzeren, de wastijd en temperatuur aanpassen, en zelfs meldingen ontvangen wanneer de was klaar is.

Het SmartThings-platform biedt verschillende voordelen voor de gebruiker. Ten eerste biedt het gemak en flexibiliteit, omdat je de wasmachine kunt bedienen vanaf elke locatie en op elk gewenst moment. Dit betekent dat je de was kunt starten terwijl je onderweg bent, zodat je thuiskomt in een schone en frisse was. Ten tweede biedt het gemoedsrust, omdat je altijd op de hoogte bent van de status van de wasmachine en eventuele problemen direct kunt oplossen.

Stil en duurzaam wassen met Digital Inverter-technologie

De Samsung WW90TA049TH is voorzien van Digital Inverter-technologie, die zorgt voor een stille en duurzame werking. In tegenstelling tot conventionele wasmachines, die werken met een enkele snelheid motor, maakt de Digital Inverter-technologie gebruik van een borstelloze motor die de snelheid kan aanpassen aan de belasting.

De Digital Inverter-technologie biedt verschillende voordelen voor de gebruiker. Ten eerste zorgt het voor een stille werking, waardoor je de wasmachine kunt gebruiken zonder anderen te storen. Dit is vooral handig als je de wasmachine ’s nachts wilt laten draaien of als je een open woonruimte hebt. Ten tweede zorgt het voor een duurzame werking, omdat de motor minder slijtage en energieverbruik heeft. Dit betekent dat de wasmachine langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft.

Grote capaciteit voor grote huishoudens

De Samsung WW90TA049TH heeft een grote capaciteit van 9 kilogram, waardoor het ideaal is voor grote huishoudens. Met deze capaciteit kun je meer wasgoed in één keer wassen, waardoor je tijd en energie bespaart. Bovendien is de trommel ontworpen om ruimte te bieden aan grote items zoals dekbedden en gordijnen, zodat je ze gemakkelijk kunt reinigen zonder naar de stomerij te hoeven gaan.

De grote capaciteit van de Samsung WW90TA049TH biedt verschillende voordelen voor grote huishoudens. Ten eerste bespaart het tijd, omdat je minder wasbeurten hoeft te doen om al het wasgoed schoon te krijgen. Dit betekent dat je meer tijd overhoudt voor andere activiteiten. Ten tweede bespaart het energie, omdat je minder vaak de wasmachine hoeft te gebruiken. Dit resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Hygiënisch en grondig reinigen met de Hygiene Steam-technologie

De Samsung WW90TA049TH is uitgerust met de Hygiene Steam-technologie, die zorgt voor een hygiënisch en grondig reinigen van de kleding. Deze technologie maakt gebruik van stoom om bacteriën, allergenen en hardnekkige vlekken te verwijderen, zonder het gebruik van chemicaliën.

De Hygiene Steam-technologie biedt verschillende voordelen voor de gebruiker. Ten eerste zorgt het voor een hygiënisch reinigen van de kleding, waardoor bacteriën en allergenen worden geëlimineerd. Dit is vooral belangrijk voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Ten tweede zorgt het voor een grondige reiniging, omdat de stoom diep doordringt in de stoffen en vlekken effectief verwijdert. Dit betekent dat je kleding er langer als nieuw uitziet.

Handige functies zoals de AddWash-deur en de Smart Control-app

De Samsung WW90TA049TH is voorzien van handige functies zoals de AddWash-deur en de Smart Control-app. De AddWash-deur stelt je in staat om vergeten kledingstukken toe te voegen tijdens het wasproces, zonder de hele wascyclus te onderbreken. Dit is vooral handig als je een sok of een shirt bent vergeten toe te voegen.

De Smart Control-app stelt je in staat om de wasmachine op afstand te bedienen en monitoren via je smartphone. Met deze app kun je de wasmachine starten, stoppen en pauzeren, de wastijd en temperatuur aanpassen, en meldingen ontvangen wanneer de was klaar is. Dit biedt gemak en flexibiliteit, omdat je de wasmachine kunt bedienen vanaf elke locatie en op elk gewenst moment.

Veilig en betrouwbaar wassen met de Ceramic Heater-technologie

De Samsung WW90TA049TH is uitgerust met de Ceramic Heater-technologie, die zorgt voor veilig en betrouwbaar wassen. In tegenstelling tot conventionele verwarmingselementen, die gevoelig zijn voor kalkaanslag en corrosie, maakt de Ceramic Heater-technologie gebruik van een keramische coating die bestand is tegen kalkaanslag en corrosie.

De Ceramic Heater-technologie biedt verschillende voordelen voor de gebruiker. Ten eerste zorgt het voor een veilige werking, omdat het verwarmingselement beschermd is tegen oververhitting en kortsluiting. Dit betekent dat je met een gerust hart de wasmachine kunt gebruiken, zonder je zorgen te maken over mogelijke gevaren. Ten tweede zorgt het voor een betrouwbare werking, omdat het verwarmingselement langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft. Dit betekent dat de wasmachine minder snel defect raakt en langer meegaat.

Conclusie: de Samsung WW90TA049TH – 5000 Serie Wasmachine is een slimme keuze voor een gemakkelijker leven.

De Samsung WW90TA049TH – 5000 Serie Wasmachine biedt een scala aan innovatieve functies en technologieën die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Met de QuickDrive-technologie kun je efficiënter wassen en tijd besparen. Met de EcoBubble-technologie kun je energie en geld besparen. Met het SmartThings-platform kun je de wasmachine eenvoudig bedienen en monitoren via je smartphone. Met de Digital Inverter-technologie kun je stil en duurzaam wassen. Met de grote capaciteit kun je meer wasgoed in één keer wassen. Met de Hygiene Steam-technologie kun je hygiënisch en grondig reinigen. Met de AddWash-deur en de Smart Control-app kun je de wasmachine gemakkelijk bedienen. En met de Ceramic Heater-technologie kun je veilig en betrouwbaar wassen.

Al met al is de Samsung WW90TA049TH – 5000 Serie Wasmachine een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, efficiënte en gebruiksvriendelijke wasmachine. Of je nu een groot huishouden hebt of gewoon op zoek bent naar een duurzame en stille wasmachine, de Samsung WW90TA049TH heeft alles wat je nodig hebt. Overweeg deze wasmachine en maak je leven gemakkelijker.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Press ESC to close