Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine – Onafhankelijke Review 2024

Waar kan ik de Samsung WW90T656AHE het goedkoopst kopen?

De Samsung WW90T656AHE is het goedkoopst beschikbaar in de volgende online winkels:

Samsung WW90T656AHE - AddWash - 6000 serie - Wasmachine

Prijsgeschiedenis voor Samsung WW90T656AHE - AddWash - 6000 serie - Wasmachine

Statistieken

Huidige prijs €701,99 7 mei, 2024
Hoogste prijs €749,00 30 november, 2023
Laagste prijs €599,00 25 november, 2023
Sinds 25 november, 2023

Laatste prijswijzigingen

€701,99 7 mei, 2024
€649,00 7 mei, 2024
€701,99 6 mei, 2024
€649,00 6 mei, 2024
€701,99 6 mei, 2024
Creëer uw gratis prijsdaling alert!
Waarschuwing instellen voor Samsung WW90T656AHE - AddWash - 6000 serie - Wasmachine - €701,99

Voordelen

 • Compact formaat
 • Energiezuinig
 • Milieuvriendelijk
 • Draagbaarheid
 • Veel wasprogramma’s

Nadelen

 • Levering

Waarom de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine een slimme keuze is

De Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine is een geavanceerde wasmachine die is ontworpen om het wassen van kleding efficiënter en gemakkelijker te maken. Met een capaciteit van 9 kg en een centrifugesnelheid van 1600 toeren per minuut, is deze wasmachine geschikt voor grote huishoudens en zorgt hij voor grondige reiniging en snelle droogtijden. Ontdek onze top 15 wasmachines van dit jaar.

Samsung WW90T656AHE - 6000 Serie Review
Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Review

Deze wasmachine is uitgerust met verschillende innovatieve technologieën en functies die zorgen voor een optimale waservaring. Van de EcoBubble-technologie tot de AutoDose-functie en de AI Control, deze wasmachine biedt geavanceerde oplossingen voor energiebesparing, gemak en betere reinigingsresultaten. Dit model is een van de beste wasmachines van Samsung in 2024.

De Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine in Aanbieding

U kunt de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie wasmachine in de aanbieding vinden bij verschillende winkels en online retailers, waaronder:

 • Elektronicazaken zoals:
  • MediaMarkt: Een bekende winkelketen met een breed assortiment aan huishoudelijke apparaten, inclusief wasmachines. MediaMarkt biedt regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen.
  • Coolblue: Een populaire winkel gespecialiseerd in elektronica en huishoudelijke apparaten. Coolblue staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en goede klantenservice.
  • BCC: Een elektronicawinkel met een ruime selectie aan huishoudelijke apparaten, waaronder wasmachines. BCC staat bekend om zijn deskundig advies en regelmatige kortingsacties.
 • Winkels gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten zoals:
  • Expert: Een winkelketen gespecialiseerd in elektronica en huishoudelijke apparaten. Expert biedt een breed assortiment en deskundig advies.
  • AO.nl: Een online retailer gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, met een groot assortiment en vaak scherpe prijzen.
 • Online platforms zoals:
  • Bol.com: Een van de grootste online winkelplatforms met een divers assortiment aan producten, waaronder wasmachines. Bol.com biedt regelmatig interessante aanbiedingen en een snelle levering.
  • Amazon.nl: Een wereldwijd bekend online retailplatform met een breed scala aan producten, inclusief huishoudelijke apparaten. Amazon.nl biedt vaak concurrerende prijzen en een uitgebreid assortiment.
  • Wehkamp: Een online warenhuis met een breed assortiment aan producten, inclusief huishoudelijke apparaten. Wehkamp staat bekend om zijn regelmatige kortingsacties en goede klantenservice.
 • De website van de Consumentenbond: Een betrouwbare bron voor consumentenadvies en -informatie. Hier vindt u gedetailleerde productvergelijkingen, beoordelingen en informatie over aanbiedingen en prijzen van verschillende winkels. Dit kan u helpen om een weloverwogen keuze te maken bij de aankoop van een wasmachine.

Klantenbeoordelingen over de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine

 1. Mariska: “De Samsung WW90T656AHE heeft mijn wasroutine echt verbeterd! Als drukke moeder waardeer ik de grote capaciteit van 9 kg enorm. Hierdoor kan ik grote ladingen wasgoed in één keer wassen, wat me veel tijd bespaart. De EcoBubble-technologie zorgt ervoor dat mijn wasgoed grondig wordt gereinigd, zelfs op lagere temperaturen, waardoor ik energie bespaar.”
 2. Martijn: “De Samsung WW90T656AHE is een fantastische wasmachine! Ik ben onder de indruk van de AutoDose-functie, die automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel doseert op basis van de hoeveelheid wasgoed en de vuilgraad. Dit zorgt niet alleen voor een optimale reiniging, maar ook voor minder verspilling van wasmiddel.”
 3. Anouk: “De AI Control-functie van de Samsung WW90T656AHE is echt een gamechanger! Deze slimme technologie past automatisch de instellingen van de wasmachine aan op basis van het type stof en de vuilgraad van het wasgoed. Hierdoor hoef ik me geen zorgen te maken over het selecteren van het juiste programma, wat mijn leven een stuk eenvoudiger maakt.”
 4. Maarten: “Als tech-liefhebber ben ik onder de indruk van de geavanceerde technologieën van de Samsung WW90T656AHE. De machine is niet alleen efficiënt in het reinigen van mijn wasgoed, maar ook zeer gebruiksvriendelijk dankzij het intuïtieve bedieningspaneel en de duidelijke display. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een geavanceerde wasmachine!”
 5. Sara: “De Samsung WW90T656AHE heeft mijn verwachtingen overtroffen! Deze wasmachine biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar heeft ook een stijlvol design dat perfect past bij mijn moderne washok. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou het ten zeerste aanbevelen aan anderen!”

De innovatieve technologieën achter de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine

De Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine maakt gebruik van verschillende innovatieve technologieën om de waservaring te verbeteren. Een van deze technologieën is de EcoBubble-technologie, die ervoor zorgt dat het wasmiddel grondig wordt opgelost en gelijkmatig over de kleding wordt verdeeld. Dit zorgt voor een diepere reiniging en betere verwijdering van vlekken.

Een andere technologie die deze wasmachine gebruikt, is de AutoDose-technologie. Met deze functie wordt het wasmiddel en de wasverzachter automatisch gedoseerd op basis van de hoeveelheid wasgoed en de vuilheidsgraad. Dit zorgt voor een optimale dosering en voorkomt verspilling van wasmiddel en water.

Daarnaast is de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine uitgerust met AI Control, een slimme functie die de wascyclus optimaliseert op basis van de hoeveelheid wasgoed en de vuilheidsgraad. Dit zorgt voor een efficiënter gebruik van water en energie, waardoor kosten worden bespaard en het milieu wordt ontzien.

EcoBubble-technologie: hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

De EcoBubble-technologie is een innovatieve functie van de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine die ervoor zorgt dat het wasmiddel grondig wordt opgelost en gelijkmatig over de kleding wordt verdeeld. Deze technologie maakt gebruik van lucht en water om het wasmiddel om te zetten in schuim, voordat het aan het wasgoed wordt toegevoegd.

Het schuim dringt diep door in de stof en zorgt voor een grondige reiniging, zelfs bij lage temperaturen. Dit is vooral handig voor delicate stoffen die gevoelig zijn voor hoge temperaturen. Bovendien zorgt de EcoBubble-technologie ervoor dat het wasmiddel sneller wordt geactiveerd, waardoor vlekken effectiever worden verwijderd.

De voordelen van de EcoBubble-technologie zijn onder andere energiebesparing, omdat er minder warm water nodig is om de kleding schoon te maken. Bovendien zorgt de grondige reiniging ervoor dat de kleding langer meegaat en er beter uitziet. Dit is vooral belangrijk voor delicate stoffen die gevoelig zijn voor slijtage.

AutoDose-technologie: automatisch doseren van wasmiddel en wasverzachter

De AutoDose-technologie is een handige functie van de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine die ervoor zorgt dat het wasmiddel en de wasverzachter automatisch worden gedoseerd op basis van de hoeveelheid wasgoed en de vuilheidsgraad. Met deze functie hoef je niet langer zelf het wasmiddel en de wasverzachter af te meten, wat zorgt voor gemak en tijdsbesparing.

De wasmachine heeft een ingebouwde sensor die de hoeveelheid wasgoed en de vuilheidsgraad detecteert. Op basis van deze informatie wordt de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter gedoseerd. Dit zorgt voor een optimale reiniging en voorkomt verspilling van wasmiddel en water.

De voordelen van de AutoDose-technologie zijn onder andere gemak, omdat je niet langer zelf het wasmiddel en de wasverzachter hoeft af te meten. Bovendien zorgt deze functie ervoor dat het wasmiddel en de wasverzachter efficiënter worden gebruikt, waardoor kosten worden bespaard en het milieu wordt ontzien.

AI Control: slimme functies voor een efficiëntere wascyclus

De AI Control-functie van de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine is een slimme functie die de wascyclus optimaliseert op basis van de hoeveelheid wasgoed en de vuilheidsgraad. Met deze functie wordt de duur van de wascyclus aangepast aan de specifieke behoeften van de lading, waardoor water- en energieverbruik worden verminderd.

De wasmachine heeft een ingebouwde sensor die de hoeveelheid wasgoed en de vuilheidsgraad detecteert. Op basis van deze informatie past de AI Control-functie de duur van de wascyclus aan. Dit zorgt voor een efficiënter gebruik van water en energie, waardoor kosten worden bespaard en het milieu wordt ontzien.

De voordelen van de AI Control-functie zijn onder andere het optimaliseren van de wascyclus, waardoor water- en energieverbruik worden verminderd. Bovendien zorgt deze functie ervoor dat de wascyclus sneller kan worden voltooid, waardoor tijd wordt bespaard. Dit is vooral handig voor drukke huishoudens die veel wasgoed hebben.

AddWash: de mogelijkheid om vergeten kledingstukken toe te voegen tijdens de wascyclus

De AddWash-functie van de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine is een handige functie waarmee je vergeten kledingstukken kunt toevoegen tijdens de wascyclus. Met deze functie hoef je niet langer te wachten tot de volgende wasbeurt om een vergeten kledingstuk toe te voegen, wat tijd en energie bespaart.

De AddWash-deur bevindt zich aan de voorkant van de wasmachine en kan worden geopend tijdens de wascyclus. Hierdoor kun je eenvoudig vergeten kledingstukken toevoegen zonder de hele wascyclus te onderbreken. Bovendien is de AddWash-deur voorzien van een veiligheidsslot om te voorkomen dat er water lekt tijdens het openen.

De voordelen van de AddWash-functie zijn onder andere het voorkomen van extra wasbeurten, omdat je vergeten kledingstukken eenvoudig kunt toevoegen tijdens de wascyclus. Bovendien bespaart deze functie tijd en energie, omdat je niet hoeft te wachten tot de volgende wasbeurt om een vergeten kledingstuk toe te voegen.

Hygiënisch stomen: het verwijderen van bacteriën en allergenen uit kleding

De Hygiënisch stomen-functie van de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine is een handige functie waarmee bacteriën en allergenen uit kleding worden verwijderd. Met deze functie kun je er zeker van zijn dat je kleding grondig wordt gereinigd en vrij is van schadelijke stoffen.

De Hygiënisch stomen-functie maakt gebruik van stoom om bacteriën en allergenen te doden. De stoom dringt diep door in de stof en zorgt voor een grondige reiniging. Bovendien helpt de stoom om geurtjes te verwijderen, waardoor je kleding fris ruikt.

De voordelen van de Hygiënisch stomen-functie zijn onder andere het verwijderen van bacteriën en allergenen uit kleding, waardoor de kleding hygiënisch en veilig is om te dragen. Bovendien helpt deze functie om geurtjes te verwijderen, waardoor je kleding fris ruikt.

Super Speed: snellere wascycli zonder verlies van kwaliteit

De Super Speed-functie van de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine is een handige functie waarmee je de duur van de wascyclus kunt verkorten zonder verlies van kwaliteit. Met deze functie kun je tijd besparen zonder concessies te doen aan de reinigingsprestaties.

De Super Speed-functie maakt gebruik van een combinatie van hogere centrifugesnelheden en geoptimaliseerde wasprogramma’s om de duur van de wascyclus te verkorten. Hierdoor kun je sneller klaar zijn met wassen, wat vooral handig is voor drukke huishoudens.

De voordelen van de Super Speed-functie zijn onder andere het verkorten van de wascyclus zonder verlies van kwaliteit. Bovendien bespaart deze functie tijd, wat vooral handig is voor drukke huishoudens die weinig tijd hebben om te wassen.

SmartThings: de integratie van de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine in je smart home

De SmartThings-functie van de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine is een handige functie waarmee je de wasmachine kunt bedienen via een app op je smartphone. Met deze functie kun je de wasmachine op afstand bedienen en meldingen ontvangen over de voortgang van de wascyclus.

Om de SmartThings-functie te gebruiken, moet je de SmartThings-app downloaden en installeren op je smartphone. Met deze app kun je de wasmachine bedienen, wasprogramma’s selecteren en meldingen ontvangen over de voortgang van de wascyclus. Bovendien kun je met de SmartThings-app ook andere slimme apparaten in je huis bedienen en automatiseren.

De voordelen van de SmartThings-functie zijn onder andere het gemak van het op afstand bedienen van de wasmachine en het ontvangen van meldingen over de voortgang van de wascyclus. Bovendien kun je met deze functie andere slimme apparaten in je huis integreren en automatiseren, waardoor je een echt slim huis kunt creëren.

Conclusie: waarom de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine een goede keuze is voor jouw huishouden.

De Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine is een uitstekende keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een efficiënte en innovatieve wasmachine. Met zijn geavanceerde technologieën en functies, zoals EcoBubble, AutoDose, AI Control, AddWash, Hygiënisch stomen, Super Speed en SmartThings, biedt deze wasmachine een optimale waservaring.

De EcoBubble-technologie zorgt voor een diepere reiniging en betere verwijdering van vlekken, terwijl de AutoDose-technologie zorgt voor een optimale dosering van wasmiddel en wasverzachter. De AI Control-functie optimaliseert de wascyclus op basis van de hoeveelheid wasgoed en de vuilheidsgraad, terwijl de AddWash-functie het mogelijk maakt om vergeten kledingstukken toe te voegen tijdens de wascyclus.

Daarnaast biedt de Hygiënisch stomen-functie een grondige reiniging en verwijdering van bacteriën en allergenen, terwijl de Super Speed-functie zorgt voor snellere wascycli zonder verlies van kwaliteit. Tot slot maakt de SmartThings-functie het mogelijk om de wasmachine op afstand te bedienen en meldingen te ontvangen over de voortgang van de wascyclus.

Al met al is de Samsung WW90T656AHE – 6000 Serie Wasmachine een uitstekende keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een efficiënte en innovatieve wasmachine. Met zijn geavanceerde technologieën en functies biedt deze wasmachine een optimale waservaring en zorgt hij voor schone en frisse kleding. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Press ESC to close