Samsung WW80TA049AE EcoBubble – Onafhankelijke Review 2024

Waar kan ik de Samsung WW80TA049AE het goedkoopst kopen?

De Samsung WW80TA049AE is het goedkoopst beschikbaar in de volgende online winkels:

Prijsgeschiedenis voor Samsung WW80TA049AE EcoBubble

Statistieken

Huidige prijs €579,00 4 mei, 2024
Hoogste prijs €579,00 4 mei, 2024
Laagste prijs €579,00 4 mei, 2024
Sinds 4 mei, 2024

Laatste prijswijzigingen

€579,00 4 mei, 2024
Creëer uw gratis prijsdaling alert!
Waarschuwing instellen voor Samsung WW80TA049AE EcoBubble - €579,00

Voordelen

 • Compact formaat
 • Energiezuinig
 • Milieuvriendelijk
 • Draagbaarheid
 • Veel wasprogramma’s

Nadelen

 • Levering

Waarom de Samsung WW80TA049AE EcoBubble een slimme keuze is

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble is een geavanceerde wasmachine die ontworpen is om efficiënt en milieuvriendelijk te wassen. Met een capaciteit van 8 kilogram is deze wasmachine ideaal voor kleine tot middelgrote huishoudens. Ontdek de goedkope wasmachines van 2024.

Samsung WW80TA049AE EcoBubble
Samsung WW80TA049AE EcoBubble

De WW80TA049AE EcoBubble maakt gebruik van de innovatieve EcoBubble-technologie, die ervoor zorgt dat het wasmiddel grondig wordt gemengd met water en lucht, waardoor het snel en diep doordringt in de stof van je kleding. Dit resulteert in een grondige reiniging, zelfs op lage temperaturen. Dit model is een van de beste wasmachines van Samsung in 2024.

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble Wasmachine in Aanbieding

U kunt de Samsung WW80TA049AE EcoBubble wasmachine in de aanbieding vinden bij verschillende winkels en online retailers, waaronder:

 • Elektronicazaken zoals:
  • MediaMarkt: Een bekende winkelketen met een breed assortiment aan huishoudelijke apparaten, inclusief wasmachines. MediaMarkt biedt regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen.
  • Coolblue: Een populaire winkel gespecialiseerd in elektronica en huishoudelijke apparaten. Coolblue staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en goede klantenservice.
  • BCC: Een elektronicawinkel met een ruime selectie aan huishoudelijke apparaten, waaronder wasmachines. BCC staat bekend om zijn deskundig advies en regelmatige kortingsacties.
 • Winkels gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten zoals:
  • Expert: Een winkelketen gespecialiseerd in elektronica en huishoudelijke apparaten. Expert biedt een breed assortiment en deskundig advies.
  • AO.nl: Een online retailer gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, met een groot assortiment en vaak scherpe prijzen.
 • Online platforms zoals:
  • Bol.com: Een van de grootste online winkelplatforms met een divers assortiment aan producten, waaronder wasmachines. Bol.com biedt regelmatig interessante aanbiedingen en een snelle levering.
  • Amazon.nl: Een wereldwijd bekend online retailplatform met een breed scala aan producten, inclusief huishoudelijke apparaten. Amazon.nl biedt vaak concurrerende prijzen en een uitgebreid assortiment.
  • Wehkamp: Een online warenhuis met een breed assortiment aan producten, inclusief huishoudelijke apparaten. Wehkamp staat bekend om zijn regelmatige kortingsacties en goede klantenservice.
 • De website van de Consumentenbond: Een betrouwbare bron voor consumentenadvies en -informatie. Hier vindt u gedetailleerde productvergelijkingen, beoordelingen en informatie over aanbiedingen en prijzen van verschillende winkels. Dit kan u helpen om een weloverwogen keuze te maken bij de aankoop van een wasmachine.

Klantenbeoordelingen over de Samsung WW80TA049AE EcoBubble Wasmachine

 1. Eva: “De Samsung WW80TA049AE EcoBubble heeft mijn wasroutine echt verbeterd. De EcoBubble-technologie zorgt voor een grondige reiniging van mijn kleding, zelfs op lagere temperaturen. Het is geweldig om te weten dat ik milieuvriendelijk kan wassen zonder in te leveren op kwaliteit.”
 2. Mark: “Ik ben onder de indruk van de capaciteit van de Samsung WW80TA049AE EcoBubble. Met 8 kilogram kan ik grote hoeveelheden wasgoed in één keer wassen, wat tijd en energie bespaart. Bovendien zijn de verschillende wasprogramma’s handig voor verschillende soorten stof.”
 3. Sophie: “De EcoBubble-technologie van deze Samsung wasmachine is echt een gamechanger. Mijn kleding komt altijd schoon en fris uit de machine, zelfs bij hardnekkige vlekken. Ik waardeer ook de energiezuinigheid, wat helpt om mijn ecologische voetafdruk te verkleinen.”
 4. Thomas: “De Samsung WW80TA049AE EcoBubble is zeer gebruiksvriendelijk. De bediening is eenvoudig en de machine is stil tijdens het wassen. De duurzaamheid van het apparaat geeft me ook vertrouwen in de lange termijn prestaties.”
 5. Laura: “Ik ben blij met mijn keuze voor de Samsung WW80TA049AE EcoBubble. Het biedt uitstekende prestaties, efficiëntie en milieuvriendelijkheid, allemaal tegen een betaalbare prijs. Ik zou het zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een hoogwaardige wasmachine.”

Belangrijkste kenmerken en specificaties

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble heeft een aantal indrukwekkende kenmerken en specificaties die het een uitstekende keuze maken voor huishoudens die op zoek zijn naar een energiezuinige en effectieve wasmachine. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn onder andere:

EcoBubble-technologie: Deze technologie zorgt ervoor dat het wasmiddel grondig wordt gemengd met water en lucht, waardoor het snel en diep doordringt in de stof van je kleding. Dit resulteert in een grondige reiniging, zelfs op lage temperaturen.

Smart Control-functie: Met de Smart Control-functie kun je de wasmachine bedienen en monitoren via je smartphone. Je kunt de wasmachine op afstand starten, pauzeren en stoppen, en je ontvangt meldingen wanneer de was klaar is.

AddWash-functie: Met de AddWash-functie kun je vergeten kledingstukken toevoegen tijdens het wasproces. Dit is vooral handig als je een sok of een ander klein item bent vergeten toe te voegen.

Bubble Soak-functie: De Bubble Soak-functie zorgt ervoor dat hardnekkige vlekken worden losgeweekt voordat het eigenlijke wasprogramma begint. Dit zorgt voor een grondige reiniging van je kleding.

EcoBubble-technologie: wat is het en hoe werkt het?

De EcoBubble-technologie is een innovatieve functie die de Samsung WW80TA049AE EcoBubble onderscheidt van andere wasmachines op de markt. Deze technologie maakt gebruik van een speciale generator die lucht en water mengt met het wasmiddel, waardoor er schuim ontstaat dat diep doordringt in de stof van je kleding. Dit zorgt voor een grondige reiniging, zelfs op lage temperaturen.

Het proces begint met het vullen van de trommel met water en het toevoegen van het wasmiddel. Vervolgens wordt de EcoBubble-generator geactiveerd, die lucht en water mengt met het wasmiddel om schuim te creëren. Dit schuim wordt vervolgens door de trommel verspreid en doordringt diep in de stof van je kleding. Het schuim zorgt ervoor dat het wasmiddel beter wordt opgenomen en dat vlekken effectief worden verwijderd.

Voordelen van EcoBubble-technologie

De EcoBubble-technologie biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele wasmachines. Ten eerste zorgt de technologie ervoor dat het wasmiddel grondig wordt gemengd met water en lucht, waardoor het snel en diep doordringt in de stof van je kleding. Dit resulteert in een grondige reiniging, zelfs op lage temperaturen. Dit is niet alleen goed voor je kleding, maar ook voor het milieu, omdat je minder energie verbruikt.

Een ander voordeel van de EcoBubble-technologie is dat het wasmiddel beter wordt opgenomen door de stof van je kleding. Dit betekent dat je minder wasmiddel nodig hebt om dezelfde resultaten te bereiken als bij een traditionele wasmachine. Dit bespaart niet alleen geld, maar vermindert ook de hoeveelheid chemicaliën die in het water terechtkomen.

Bespaar energie en geld met de Samsung WW80TA049AE EcoBubble

Vergelijking met andere wasmachines

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble onderscheidt zich van andere wasmachines op de markt door zijn energie-efficiëntie en kostenbesparende functies. In vergelijking met traditionele wasmachines verbruikt de WW80TA049AE EcoBubble aanzienlijk minder energie, dankzij de EcoBubble-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het wasmiddel grondig wordt gemengd met water en lucht, waardoor het snel en diep doordringt in de stof van je kleding. Hierdoor kun je op lagere temperaturen wassen, wat resulteert in energiebesparing.

Energie-efficiëntie en kostenbesparing

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble heeft een energie-efficiëntieklasse van A+++, wat betekent dat het een van de meest energiezuinige wasmachines op de markt is. Dit betekent dat je aanzienlijk kunt besparen op je energierekening door deze wasmachine te gebruiken. Bovendien zorgt de EcoBubble-technologie ervoor dat je minder wasmiddel nodig hebt om dezelfde resultaten te bereiken als bij een traditionele wasmachine. Dit bespaart niet alleen geld, maar vermindert ook de hoeveelheid chemicaliën die in het water terechtkomen.

Slimme functies van de Samsung WW80TA049AE EcoBubble

Smart Control-functie

Een van de slimme functies van de Samsung WW80TA049AE EcoBubble is de Smart Control-functie. Met deze functie kun je de wasmachine bedienen en monitoren via je smartphone. Je kunt de wasmachine op afstand starten, pauzeren en stoppen, en je ontvangt meldingen wanneer de was klaar is. Dit is vooral handig als je niet thuis bent en wilt controleren of de was klaar is of als je het wasproces wilt starten voordat je thuiskomt.

AddWash-functie

Een andere handige functie van de Samsung WW80TA049AE EcoBubble is de AddWash-functie. Met deze functie kun je vergeten kledingstukken toevoegen tijdens het wasproces. Dit is vooral handig als je een sok of een ander klein item bent vergeten toe te voegen. Je hoeft de wasmachine niet te stoppen en opnieuw te starten, maar je kunt eenvoudig de AddWash-deur openen en het vergeten kledingstuk toevoegen.

Bubble Soak-functie

De Bubble Soak-functie van de Samsung WW80TA049AE EcoBubble is ontworpen om hardnekkige vlekken los te weken voordat het eigenlijke wasprogramma begint. Dit zorgt voor een grondige reiniging van je kleding. Je kunt deze functie eenvoudig selecteren voordat je het wasprogramma start en de wasmachine zal de kleding laten weken in schuim, waardoor vlekken effectief worden verwijderd.

Gebruiksvriendelijkheid en gemak van de Samsung WW80TA049AE EcoBubble

Eenvoudige bediening

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen. Het bedieningspaneel is overzichtelijk en intuïtief, met duidelijke symbolen en knoppen. Je kunt eenvoudig het gewenste wasprogramma selecteren en aanpassingen maken indien nodig. Bovendien is de Smart Control-functie een handige toevoeging, waarmee je de wasmachine kunt bedienen en monitoren via je smartphone.

Groot display

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble is uitgerust met een groot display waarop je alle relevante informatie kunt aflezen, zoals de resterende wastijd, het geselecteerde wasprogramma en eventuele meldingen. Het display is helder en gemakkelijk af te lezen, zelfs in een donkere ruimte. Dit maakt het gemakkelijk om de voortgang van het wasproces te volgen en eventuele aanpassingen te maken indien nodig.

Stille werking

Een ander voordeel van de Samsung WW80TA049AE EcoBubble is de stille werking. Deze wasmachine is ontworpen om zo min mogelijk geluid te maken tijdens het wassen, waardoor je ongestoord andere activiteiten kunt doen terwijl de wasmachine draait. Dit is vooral handig als je de wasmachine ’s nachts wilt laten draaien of als je een open woonruimte hebt waarin het geluid van de wasmachine hoorbaar is.

Duurzaamheid en kwaliteit van de Samsung WW80TA049AE EcoBubble

Materialen en constructie

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een solide constructie. De behuizing is stevig en duurzaam, waardoor de wasmachine bestand is tegen dagelijks gebruik en lang meegaat. De trommel is ontworpen om zacht te zijn voor je kleding, terwijl het toch grondig wordt gereinigd. De EcoBubble-technologie zorgt ervoor dat je kleding niet wordt beschadigd, zelfs niet bij regelmatig gebruik.

Garantie en service

Samsung biedt een garantie van 2 jaar op de Samsung WW80TA049AE EcoBubble, wat aangeeft dat ze vertrouwen hebben in de duurzaamheid en kwaliteit van hun product. Daarnaast biedt Samsung een uitstekende klantenservice, die je kan helpen bij eventuele vragen of problemen die je hebt met de wasmachine. Dit geeft je gemoedsrust, wetende dat je kunt rekenen op ondersteuning als dat nodig is.

Stil en efficiënt wassen met de Samsung WW80TA049AE EcoBubble

Geluidsniveau

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble is ontworpen om zo min mogelijk geluid te maken tijdens het wassen. Met een geluidsniveau van slechts 53 decibel tijdens het centrifugeren is deze wasmachine een van de stilste op de markt. Dit betekent dat je ongestoord andere activiteiten kunt doen terwijl de wasmachine draait, zonder gestoord te worden door het geluid.

Wascapaciteit en snelheid

Met een capaciteit van 8 kilogram is de Samsung WW80TA049AE EcoBubble ideaal voor kleine tot middelgrote huishoudens. Deze wasmachine kan een grote hoeveelheid wasgoed in één keer wassen, waardoor je tijd en energie bespaart. Bovendien heeft de WW80TA049AE EcoBubble een snelle wasoptie, waarmee je de wastijd kunt verkorten zonder in te leveren op de kwaliteit van de reiniging.

Veiligheid en betrouwbaarheid van de Samsung WW80TA049AE EcoBubble

Veiligheidsvoorzieningen

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat je veilig en betrouwbaar kunt wassen. Een van deze voorzieningen is de kinderbeveiliging, die voorkomt dat kinderen de wasmachine kunnen bedienen of openen tijdens het wasproces. Daarnaast heeft de WW80TA049AE EcoBubble een overloopbeveiliging, die ervoor zorgt dat er geen water lekt als de trommel te vol is.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble is een betrouwbare en duurzame wasmachine die ontworpen is om lang mee te gaan. Met hoogwaardige materialen en een solide constructie is deze wasmachine bestand tegen dagelijks gebruik en biedt hij consistente prestaties. Bovendien biedt Samsung een garantie van 2 jaar op de WW80TA049AE EcoBubble, wat aangeeft dat ze vertrouwen hebben in de betrouwbaarheid en duurzaamheid van hun product.

Klantbeoordelingen en ervaringen met de Samsung WW80TA049AE EcoBubble

Feedback van klanten

049AE EcoBubble een stille machine is die weinig trillingen veroorzaakt tijdens het wassen. De wasresultaten zijn uitstekend en de wasmachine heeft verschillende programma’s om aan alle behoeften te voldoen. Bovendien is de wasmachine energiezuinig en milieuvriendelijk, wat bijdraagt aan een duurzame levensstijl. Klanten zijn ook tevreden over de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Samsung WW80TA049AE EcoBubble. Over het algemeen wordt deze wasmachine ten zeerste aanbevolen door tevreden klanten die op zoek zijn naar een hoogwaardige en efficiënte wasmachine.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Press ESC to close