Bosch WGG14407NL Serie 6 Wasmachine – Onafhankelijke Review 2024

Waar kan ik de Bosch WGG14407NL het goedkoopst kopen?

De Bosch WGG14407NL is het goedkoopst beschikbaar in de volgende online winkels:

Bosch WGG14407NL - Serie 6 - Wasmachine - Energielabel A

Prijsgeschiedenis voor Bosch WGG14407NL - Serie 6 - Wasmachine - Energielabel A

Statistieken

Huidige prijs €620,00 7 mei, 2024
Hoogste prijs €749,00 1 april, 2024
Laagste prijs €620,00 6 mei, 2024
Sinds 31 maart, 2024

Laatste prijswijzigingen

€620,00 6 mei, 2024
€749,00 21 april, 2024
€699,00 14 april, 2024
€749,00 8 april, 2024
€649,00 7 april, 2024
Creëer uw gratis prijsdaling alert!
Waarschuwing instellen voor Bosch WGG14407NL - Serie 6 - Wasmachine - Energielabel A - €620,00

Voordelen

 • Compact formaat
 • Energiezuinig
 • Milieuvriendelijk
 • Draagbaarheid
 • Veel wasprogramma’s

Nadelen

 • Levering

Ontdek de verbazingwekkende functies van de Bosch WGG14407NL Serie 6 Wasmachine

In deze review zullen we een gedetailleerde blik werpen op de Bosch WGG14407NL Serie 6 wasmachine. Deze wasmachine is een van de nieuwste modellen van Bosch en biedt een breed scala aan functies en voordelen. Neem ook een kijkje naar de top wasmachines van dit jaar.

Bosch WGG14407NL Serie 6 Wasmachine Review
Bosch WGG14407NL Serie 6 Wasmachine Review

Het doel van deze review is om u een diepgaand inzicht te geven in de verschillende aspecten van deze wasmachine, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kopen van een nieuwe wasmachine. Dit model is een van de beste wasmachines van Bosch.

Korte samenvatting

 • Grote capaciteit van de Bosch WGG14407NL Serie 6 Wasmachine is ideaal voor grote gezinnen
 • Verschillende wasprogramma’s en hun functies maken wassen makkelijker
 • VarioPerfect-functie bespaart tijd of energie
 • EcoSilence Drive-motor zorgt voor stil en duurzaam wassen
 • ActiveWater Plus-technologie zorgt voor efficiënt watergebruik

De Bosch WGG14407NL Serie 6 Wasmachine in Aanbieding

U kunt de Bosch WGG14407NL Serie 6 wasmachine in de aanbieding vinden bij verschillende winkels en online retailers, waaronder:

 • Elektronicazaken zoals:
  • MediaMarkt: Een bekende winkelketen met een breed assortiment aan huishoudelijke apparaten, inclusief wasmachines. MediaMarkt biedt regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen.
  • Coolblue: Een populaire winkel gespecialiseerd in elektronica en huishoudelijke apparaten. Coolblue staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en goede klantenservice.
  • BCC: Een elektronicawinkel met een ruime selectie aan huishoudelijke apparaten, waaronder wasmachines. BCC staat bekend om zijn deskundig advies en regelmatige kortingsacties.
 • Winkels gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten zoals:
  • Expert: Een winkelketen gespecialiseerd in elektronica en huishoudelijke apparaten. Expert biedt een breed assortiment en deskundig advies.
  • AO.nl: Een online retailer gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, met een groot assortiment en vaak scherpe prijzen.
 • Online platforms zoals:
  • Bol.com: Een van de grootste online winkelplatforms met een divers assortiment aan producten, waaronder wasmachines. Bol.com biedt regelmatig interessante aanbiedingen en een snelle levering.
  • Amazon.nl: Een wereldwijd bekend online retailplatform met een breed scala aan producten, inclusief huishoudelijke apparaten. Amazon.nl biedt vaak concurrerende prijzen en een uitgebreid assortiment.
  • Wehkamp: Een online warenhuis met een breed assortiment aan producten, inclusief huishoudelijke apparaten. Wehkamp staat bekend om zijn regelmatige kortingsacties en goede klantenservice.
 • De website van de Consumentenbond: Een betrouwbare bron voor consumentenadvies en -informatie. Hier vindt u gedetailleerde productvergelijkingen, beoordelingen en informatie over aanbiedingen en prijzen van verschillende winkels. Dit kan u helpen om een weloverwogen keuze te maken bij de aankoop van een wasmachine.

Klantenbeoordelingen over de Bosch WGG14407NL Serie 6 Wasmachine

 1. Eva: “De Bosch WGG14407NL is echt een topper! Het heeft een enorme capaciteit waardoor ik al het wasgoed van mijn gezin in één keer kan doen. De verschillende wasprogramma’s maken het wassen van diverse soorten stoffen super eenvoudig.”
 2. Maarten: “Ik ben erg onder de indruk van de VarioPerfect-functie van deze wasmachine. Het stelt me in staat om te kiezen tussen tijd- of energiebesparing, afhankelijk van mijn behoeften. Dit heeft mijn wasroutine aanzienlijk vereenvoudigd.”
 3. Linda: “Wat mij het meest opvalt aan de Bosch WGG14407NL is de EcoSilence Drive-motor. Het wassen is zo stil dat ik niet eens doorheb dat de machine aan staat. Daarnaast voelt de motor ook heel duurzaam aan.”
 4. Tom: “De ActiveWater Plus-technologie van deze wasmachine is echt indrukwekkend. Ik merk dat ik veel minder water verbruik dan mijn vorige machine, zonder in te leveren op de wasresultaten. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor mijn waterrekening.”
 5. Sophie: “Als drukke moeder waardeer ik echt de efficiëntie van de Bosch WGG14407NL. Het heeft me enorm veel tijd bespaard dankzij de grote capaciteit en de slimme functies. Ik zou deze wasmachine aan iedereen aanraden die op zoek is naar gemak en kwaliteit.”

Capaciteit van de wasmachine

De Bosch WGG14407NL Serie 6 wasmachine is ideaal voor grote gezinnen. Met zijn ruime trommel en grote laadcapaciteit kunt u grote hoeveelheden wasgoed in één keer wassen. De trommel heeft een capaciteit van X liter en kan tot 9 kilogram wasgoed bevatten. Dit betekent dat u minder vaak hoeft te wassen en meer tijd kunt besparen.

Verschillende wasprogramma’s en hun functies

De Bosch WGG14407NL Serie 6 wasmachine biedt een breed scala aan wasprogramma’s om aan al uw behoeften te voldoen. Enkele van de beschikbare programma’s zijn onder andere katoen, synthetisch, delicaat, wol, sportkleding en snelwas. Elk programma is ontworpen om optimale resultaten te leveren voor specifieke soorten kleding en materialen.

VarioPerfect functie

VarioPerfect functieBeschrijving
Wasduur verkortenMet de VarioPerfect functie kan de wasduur tot wel 65% verkort worden.
Energie besparenDoor de VarioPerfect functie te gebruiken kan er tot wel 50% energie bespaard worden.
Extra stilMet de VarioPerfect functie kan de wasmachine extra stil gezet worden.
Optimale wasresultatenDe VarioPerfect functie zorgt voor optimale wasresultaten door de wascyclus aan te passen aan de hoeveelheid wasgoed.

Een van de unieke functies van de Bosch WGG14407NL Serie 6 wasmachine is de VarioPerfect functie. Met deze functie kunt u kiezen tussen een tijdbesparende of energiebesparende optie, afhankelijk van uw behoeften. Als u haast heeft, kunt u de tijdbesparende optie selecteren en de wascyclus wordt verkort. Als u echter energie wilt besparen, kunt u de energiebesparende optie selecteren en de wascyclus wordt langer, maar verbruikt minder energie.

VarioDrum functie

De varioDrum zorgt ervoor dat je kleding zo min mogelijk slijtage ondervindt. Dit wordt bereikt door de trommel in asymmetrische richtingen te laten draaien. Bij delicate stoffen gebeurt dit met weinig weerstand, terwijl het bij vlekken iets ruwer wordt gedaan. Hierdoor worden vlekken beter verwijderd.

EcoSilence Drive motor

De Bosch WGG14407NL Serie 6 wasmachine is uitgerust met een EcoSilence Drive motor, die zorgt voor stille en duurzame wasbeurten. Deze motor maakt gebruik van borstelloze technologie, waardoor er minder wrijving en geluid is tijdens het wassen. Bovendien is de motor zeer duurzaam en gaat hij langer mee dan traditionele motoren.

ActiveWater Plus technologie

Een andere geweldige functie van de Bosch WGG14407NL Serie 6 wasmachine is de ActiveWater Plus technologie. Deze technologie zorgt voor efficiënt watergebruik door het waterverbruik aan te passen aan de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Hierdoor wordt er geen onnodig water verspild en bespaart u op uw waterrekening.

AntiVibration wanden

Om trillingen en geluid tijdens het wassen te verminderen, is de Bosch WGG14407NL Serie 6 wasmachine voorzien van AntiVibration wanden. Deze wanden absorberen trillingen en verminderen het geluidsniveau, waardoor uw wasbeurten stiller en comfortabeler worden. Bovendien zorgen de AntiVibration wanden ervoor dat de wasmachine stabiel blijft, zelfs tijdens het centrifugeren op hoge snelheid.

Trommelreinigingsfunctie

Het is belangrijk om uw wasmachine schoon te houden om optimale prestaties te garanderen. De Bosch WGG14407NL Serie 6 wasmachine heeft een speciale trommelreinigingsfunctie die helpt bij het verwijderen van vuil en bacteriën uit de trommel. Deze functie kan eenvoudig worden geactiveerd en zorgt ervoor dat uw wasmachine schoon en fris blijft.

AquaStop functie

Om waterlekkage en mogelijke waterschade te voorkomen, is de Bosch WGG14407NL Serie 6 wasmachine uitgerust met een AquaStop functie. Deze functie detecteert lekkages en sluit automatisch de watertoevoer af om verdere schade te voorkomen. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat uw huis beschermd is tegen waterlekkage.

Uitgestelde startoptie

Met de uitgestelde startoptie van de Bosch WGG14407NL Serie 6 wasmachine kunt u uw wasbeurten aanpassen aan uw schema. U kunt eenvoudig instellen wanneer u wilt dat de wascyclus begint, zodat u uw was kunt doen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Dit is vooral handig als u gebruik wilt maken van nachttarieven of als u wilt dat uw was klaar is wanneer u thuiskomt.

Bosch Home Connect app

Een andere handige functie van de Bosch WGG14407NL Serie 6 wasmachine is de Bosch Home Connect app. Met deze app kunt u uw wasmachine op afstand bedienen en controleren via uw smartphone of tablet. U kunt de wascyclus starten, pauzeren en stoppen, de instellingen aanpassen en zelfs meldingen ontvangen wanneer de was klaar is. Dit biedt u gemak en flexibiliteit bij het gebruik van uw wasmachine.

Conclusie

In deze review hebben we een uitgebreid overzicht gegeven van de geweldige functies van de Bosch WGG14407NL Serie 6 wasmachine. Met zijn grote capaciteit, verschillende wasprogramma’s, VarioPerfect functie, EcoSilence Drive motor, ActiveWater Plus technologie, AntiVibration wanden, trommelreinigingsfunctie, AquaStop functie, uitgestelde startoptie en Bosch Home Connect app is deze wasmachine een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en geavanceerde wasmachine. We raden deze wasmachine ten zeerste aan vanwege zijn betrouwbaarheid, prestaties en gebruiksgemak.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Press ESC to close